Recept

Taboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Exotisch bijgerecht

bereiding
  1. 1

    Doe de couscous in een kom en giet er net zoveel heet water over tot er 1 cm boven de korrels staat. Laat weken tot alle vocht opgenomen is en roer los met een vork.

  2. 2

    Spoel de komkommer, halveer hem in de lengte, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Meng met de lente-ui, de munt en de peterselie.

  3. 3

    Roer de groenten en de kruiden door de couscous. Breng op smaak met olijfolie en citroensap en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de tabouleh in een grote kom. Leg er blaadjes little gem-sla bij zodat je die kunt vullen met de tabouleh.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taboulé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!