Recept

Camembert met honing en zoete soldaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Warme camembert van de barbecue

bereiding
  1. 1

    Haal de camembert ui het doosje en uit de folie. Dompel het houten doosjes onder in water. L

  2. 2

    Leg de kaas weer in het doosje. Zet het ongeveer 30 minuten op de barbecuerooster, tot de kaas gesmolten is. 

  3. 3

    Snij ondertussen het rozijnenbrood in dikke soldaatjes. Gril ze op de barbecue mooi goudbruin en krokant.

  4. 4

    Snij de korst boven op de kaas weg. Bestrooi met roze peper en serveer warm met de soldaatjes om te dippen, en eventueel wat extra honing apart erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Camembert met honing en zoete soldaatjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!