Recept

Hondshaai in peterseliesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk stukje vis

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de peterselie. Pluk de blaadjes van de steeltjes en hak ze fijn. Snij de hondshaai in blokjes van 3 cm.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Fruit hem in boter. Blus met de fond en de wijn. Laat inkoken tot de helft.

  3. 3

    Dep de blokjes hondshaai droog met keukenpapier. Bak ze rondom goudbruin in boter. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Roer de room en de peterselie door de saus en laat inkoken tot sausdikte. Serveer de vis met de peterseliesaus en natuuraardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hondshaai in peterseliesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!