Lenteslaatje

Lenteslaatje
(7)

Een lekker fris slaatje, ideaal voor een lichte lunch

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  
Ingrediënten voor 4 personen
  • pompelmoes, roze
  • g spinazie, jonge
  • g veldsla
  • ui, rode
  • el pijnboompitten
  • el honing
  • el mosterd, zachte
  • el balsamicoazijn
  • el olijfolie
  • peper
  • zout
Bereidingswijze
1
Voorbereiding:

Snij de rode ui in ringen.

Spoel de spinazie en de veldsla.

Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit.

2

Vermeng de ui met de spinazie en de veldsla. 

3

Roer 6 el olijfolie, 3 el balsamicoazijn, 1 el honing en 1 el zachte mosterd door elkaar. Kruid met peper en zout. Giet over de sla. 

4

Werk af met de pompelmoes en de pijnboompitten.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

Libelle Shop


Meer producten