Lenteslaatje

In samenwerking met test

Lenteslaatje
(7)

Een lekker fris slaatje, ideaal voor een lichte lunch

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • roze pompelmoes
  • g jonge spinazie
  • g veldsla
  • rode ui
  • el pijnboompitten
  • el honing
  • el zachte mosterd
  • el balsamicoazijn
  • el olijfolie
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Snij de rode ui in ringen.

Spoel de spinazie en de veldsla.

Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag.

Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snij de partjes tussen de vliezen uit.

2

Vermeng de ui met de spinazie en de veldsla. 

3

Roer 6 el olijfolie, 3 el balsamicoazijn, 1 el honing en 1 el zachte mosterd door elkaar. Kruid met peper en zout. Giet over de sla. 

4

Werk af met de pompelmoes en de pijnboompitten.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Marta's keukenkriebels

Marta Majewska won de eerste Libelle Lekker! foodbloggers contest. Elke maand vertelt ze ons wat lekkerbekken absoluut niet mogen missen.

Ontdek Marta's tips!

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! Juni

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Happy BBQ
  • Vakantie pasta
  • Kersen: zo zoet

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?