Koken voor grote groepen

De mooiste feesttafel

5 tips om een heerlijk diner voor te zetten aan een grote groep.

Of je nu met vrienden een huisje in de Ardennen gehuurd hebt, de vrienden van je kinderen wil verrassen op een uitgebreid menu of gewoon een verjaardagsdiner organiseert, koken voor grote groepen vraagt om een speciale aanpak. Met deze 5 tips kom je al een heel eind.

  1. Hou het simpel: maak een deel van je menu vooraf en vries het in. Of kies voor vooraf geschilde aardappelen, geraspte worteltjes of gesnipperde ui.
  2. Werk altijd met kwaliteitsvolle en verse producten, zo ben je zeker dat je recept zal slagen.
  3. Maak een plan: schrijf vooraf op wat je wil maken en in welke volgorde. Het is al moeilijk genoeg om het overzicht te houden.
  4. Experimenteer niet: maak iets klaar waarvan je weet dat het zal lukken.
  5. Zorg voor instant sfeer: kleed de tafel leuk aan, serveer je eten in felgekleurde bowls of zet je bestek in vaasjes op tafel. Het oog wil ook wat.

Tags:

Superkorting voor Libelle Lekker lezeressen op Shedeals.be

Maak je eigen moestuin!

Plant zelf je zaden en begin zo je eigen moestuin!

Zelf een moestuintje beginnen is echt gemakkelijk en vooral leuk, lekker en gezond! Begint het bij jou ook al te kriebelen? Met Plant-Pot-Patio geven we je nu de mogelijkheid om je eigen moestuin te beginnen met maar liefst 20 verschillende kruiden, groenten en bloemen. Binnen enkele weken kan het zaaien al beginnen en kan je de eerste groenten al gaan oogsten! Mmm…

Tijdelijk voor maar € 15.95 € 39.00 Nu kopen



Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

uitgebreid zoeken »

 
 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! maart

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Surprise eitjes
     
  • Bakken als de beste
     
  • Gerechten waar je de eerste zon in proeft
     
  • 64 voorjaarsgerechten
     
  • Zalige zondagse lunch
     
  • Relaxed koken voor veel gasten
     
  • 5 x lam: met kruidenjasje of frisse couscous

...en meer

Lees digitaal

De Zoete Zonde met Wim Ballieu

Van fruit plukken tot taarten bakken, de culinaire wonderboy Wim Ballieu is gefasineerd door desserts, en deelt die passie graag met jullie. Elke week gaat hij aan de slag met twee bereidingen: een basisrecept én zijn eigen creatieve invulling daarvan. Met altijd hetzelfde resultaat: een fris, smeuïg of krokant toetje waar het hele gezin voor smelt.

Ontdek zijn recepten!

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?