NIEUW! De Bakmatch op Libelle tv

De Bakmatch

Nieuw op Libelle tv: het programma De Bakmatch wordt voortaan elke maandag uitgezonden om 11u40, 14u15 en om 17u45.

In De Bakmatch nemen drie hobbybakkers het tegen mekaar op in een bakstudio. Ze bereiden elk hun persoonlijke versie van een populair en smakelijk stukje vers gebak.

Patissier Stephan Destrooper begeleidt de deelnemers. Stephan is de kleinzoon van de beroemde koekjesbakker Jules Destrooper en coach van dienst. Hij staat de deelnemers bij met raad en daad. Ook kijkers die graag bakken zullen allerhande nuttige tips te horen krijgen.

De drie creaties van de hobbybakkers zetten we in de winkeltoog van een willekeurige banketbakkerij. De klanten mogen proeven en hun favoriete gebak mee naar huis nemen. Wiens gebak als eerste uitverkocht is, is de winnaar van De Bakmatch!

 

Wil je zelf ook aan de slag? De recepten vind je hier terug:

>> Aflevering 1 (7 oktober 2013): éclairs


Tags:

Allemaal patatjes

Allemaal patatjes

Doordeweeks of feestelijk, aardappelen kunnen echt elke dag. Allemaal patatjes! bevat 66 recepten, waarin alle mogelijke bereidingswijzen aan bod komen: stoven, bakken, grillen, frituren, of goudgeel laten gratineren in de oven. Hun pure smaak proef je als je ze kookt of stoomt, maar ze doen het ook goed in soep, salades, puree of stoemp. Makkelijk en snel, niet duur én gezond: deze patatjes hebben het allemaal.
Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

uitgebreid zoeken »

 

Marta's keukenkriebels

Marta Majewska won de eerste Libelle Lekker! foodbloggers contest. Elke maand vertelt ze ons wat lekkerbekken absoluut niet mogen missen.

Ontdek Marta's tips!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?