Geef een feestelijke toets aan je aperitiefhapjes

Erwtenvelouté met gebakken ravioli

Voor je feest met kerst of nieuwjaar maak je je aperitiefhapjes en amuses extra feestelijk. Het oog wil ook wat!

Serveer op een lepel of in een glaasje

In een glaasje kan je alle kanten uit: serveer een heerlijke zalmmousse, een lekkere kingkrabcocktail of een smakelijk soepje.

>> meer hapjes
>> meer soepjes

Kingkrabcocktail met granaatappel Zalmtartaar met groene appel

Verkies je een lepelhapje? Praktisch en fijn. Ook hier heb je de keuze. Waarom geen tartaar van zalm op een lepeltje? Hier kan je erg creatief in zijn! Maak mini-porties van een voorgerecht en serveer ze op een lepel.

Speciale hapjesborden scoren ook altijd goed op feestjes.

Kleurige dipschaal Alle benodigdheden voor het serveren van jouw aperitiefhapjes vind je gemakkelijk terug in onze Libelle Shop. Ook leuk als pakje onder de kerstboom!

>> originele hapjesborden
>> set van 6 potjes
>> set van porseleinen schalen
>> fleurige dipschaaltjes
 

Tags:




Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

uitgebreid zoeken »

 
 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! december

Deze maand in Libelle Lekker!

  • 27 succestips van feestexperts
  • Happy-2015-brunch
  • Topsuggesties van onze chefs
  • Hemelse hapjes & bubbels
  • Kerstmenu deluxe
  • Droomdesserts die altijd lukken
     

...en meer

Lees digitaal

Feestkoken met Ilse

Niets leuker dan al uitkijken naar kerst! Daarom heeft Libelle-chef Ilse drie feestmenu's voor jou samengesteld - van brunch tot diner - met haar succesrecepten. Ontdek hier ook alle kookvideo's van deze gerechten.

13 recepten die nooit mislukken

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?