Meest recente artikelen

Dit is Ilse, onze Libelle-chef

Dit is Ilse, onze Libelle-chef Artikel

Onze Libelle-kok Ilse D'hooge schittert in het kookprogramma "VIS! van het seizoen". Hier leer je haar beter kennen.

Ilse D'hooge leerde het koken eerst bij haar grootmoeder: vooral de Vlaamse keuken kwam aan bod. Later werkte ze bij de bekende vishandel Meersschaut. Hier werd haar passie voor koken nog meer aangewakkerd en specialiseerde ze zich vooral in de bereidingen van vis en schaaldieren.

In 2006 werd ze door "Weekend-Knack" verkozen tot Hobbykok van het jaar. Al vlug werden een hobby en een passie héél wat meer. Sindsdien schrijft ze als culinair redacteur recepten voor Libelle en Libelle Lekker! Ook het Libelle pastaboek en Libele bakboek zijn van haar hand.

Naast recepten schrijven heeft Ilse samen met haar man een eigen vishandel – traiteur, C-food Meersschaut in Lochristi waar ze ook kookworkshops geeft.

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen