Slanke slaatjes op het menu
Aardappelrösti: altijd een feestje op je bord met deze recepten
Maak kennis met de Japanse keuken
Uit de kruidentuin van Pascale
Glaasjes met zalmmousse
Bisque van langoustines
Hammousse met rode-bietenscheuten
Courgette met dragon
Brandade van forel
Tomaat met mozzarellamousse
Aardperencrème met foie gras
Yakitori met bloemkoolshot
Avocadomousse met krab en kokos
Erwtenvelouté met gebakken ravioli
Paddenstoelensoep met bieslook
Koude komkommer-tomatensoep
Zeeduivelspiesjes met mangosalsa
Wortelsoepje met kokosschuim
Aspergehapjes
Hapje van asperge en scampi's
Vis in limoenmarinade
Komkommersoep met garnalen
Krabcocktail met avocado en witloof
Glaasje met gerookte sint-jakobsvruchten
Forelmousse met appel en rode biet
Zalige lentepasta's met asperges
Vier het voorjaar: de mooiste amuses voor je feest, deze lente
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES