uitgebreid zoeken »

Feestelijke verrines

Geef toe: aperitiefhapjes of amuses zien er altijd beter uit in glaasjes. Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht ga je best alvast op zoek naar de perfecte hapjes om je gasten mee te verwennen.

Glaasjes met zalmmousse

Glaasjes met zalmmousse

toegevoegd op 07/09/2010

Een lekker aperitiefhapje op basis van zalm

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Bisque van langoustines

Bisque van langoustines

toegevoegd op 16/09/2010

Geniet van deze smaakvolle soep

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Hammousse met rode-bietenscheuten

Hammousse met rode-bietenscheuten

toegevoegd op 17/09/2010

Apart en feestelijk voorgerechtje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Courgette met dragon

Courgette met dragon

toegevoegd op 19/09/2010

Frisse groene salade

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Brandade van forel

Brandade van forel

toegevoegd op 04/11/2010

Een heerlijk aardappel-visgerechtje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Tomaat met mozzarellamousse

Tomaat met mozzarellamousse

toegevoegd op 06/11/2010

Origineel en feestelijk hapje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Aardperencrème met foie gras

Aardperencrème met foie gras

toegevoegd op 06/11/2010

Schotel je gasten een luxe hapje voor

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Yakitori met bloemkoolshot

Yakitori met bloemkoolshot

toegevoegd op 06/11/2010

Origineel hapje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Avocadomousse met krab en kokos

Avocadomousse met krab en kokos

toegevoegd op 08/11/2010

Verrassend lekkere starter

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Erwtenvelouté met gebakken ravioli

Erwtenvelouté met gebakken ravioli

toegevoegd op 08/11/2010

Groen soepje met een verrassingspakketje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Paddenstoelensoep met bieslook

Paddenstoelensoep met bieslook

toegevoegd op 16/11/2010

Proef het najaar in je bord

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Koude komkommer-tomatensoep

Koude komkommer-tomatensoep

toegevoegd op 19/05/2011

Lekkere gazpacho

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Zeeduivelspiesjes met mango

Zeeduivelspiesjes met mangosalsa

toegevoegd op 03/06/2011

Een ware delicatesse

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Wortelsoepje met kokosschuim

Wortelsoepje met kokosschuim

toegevoegd op 14/06/2011

Ideaal voor een feestbuffet

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Aspergehapjes

Aspergehapjes

toegevoegd op 23/06/2011

Leuk geserveerd in een glaasje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Hapje van asperge en scampi's

Hapje van asperge en scampi's

toegevoegd op 23/06/2011

Smakelijk hapje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Vis in limoenmarinade

Vis in limoenmarinade

toegevoegd op 02/08/2011

Rauw gemarineerde vis

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Komkommersoep met garnalen

Komkommersoep met garnalen

toegevoegd op 23/08/2011

Lekker als voorafje bij een barbecue!

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Krabcocktail met avocado en witloof

Krabcocktail met avocado en witloof

toegevoegd op 26/09/2011

Klaar in een kwartiertje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Glaasje met gerookte sint-jakobsvruchten

Glaasje met gerookte sint-jakobsvruchten

toegevoegd op 03/11/2011

Heerlijk aperitiefhapje

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept
Forelmousse met appel en rode biet

Forelmousse met appel en rode biet

toegevoegd op 25/11/2011

Originele verrine

  • Tijd:
  • Expertise:
  • Prijs:
Naar recept

Feestkoken met Ilse

Niets leuker dan al uitkijken naar kerst! Daarom heeft Libelle-chef Ilse drie feestmenu's voor jou samengesteld - van brunch tot diner - met haar succesrecepten. Ontdek hier ook alle kookvideo's van deze gerechten.

13 recepten die nooit mislukken

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?