Recept

Wraps met geroosterde paprika en feta-maïssalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wraps maak je in 20 minuten. Graag vlees erbij? Ze zijn lekker met merguezworstjes, een stukje kant-en-klaar buikspek dat je op de markt koopt of krokant gebakken kip

bereiding
  1. 1

    Spoel de maïs en laat hem uitlekken. Pel en snipper de sjalot. Hak de peterselie fijn. Pers de citroen. Meng de sjalot met de maïs, peterselie, enkele druppels citroensap en 1 eetlepel olijfolie. Verkruimel de feta en meng met de maïs.

  2. 2

    Warm de wraps kort op in de oven, een pan of de microgolfoven. Spoel de paprika's en snij ze in reepjes. Besmeer de wraps met de aioli, beleg ze met de paprika's en de feta-maïssalsa. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wraps met geroosterde paprika en feta-maïssalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!