Recept

Pitaco's met koolsla en snelle pulled pork

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heb je al van pitaco's gehoord? Het proberen waard!

bereiding
  1. 1

    Trek het vlees van het hammetje met twee vorken uit elkaar. Meng er de barbecuesaus onder en verwarm het vlees op een laag vuur.

  2. 2

    Meng de witte balsamicoazijn met de gesnipperde bieslook en de mayonaise tot een dressing. Meng de wittekool met de wortel. Meng er de dressing onder. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak de knoflooksaus. Pel en pers de knoflook. Rasp de schil van de limoen en pers het sap. Meng alle ingrediënten en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster en plooi ze meteen dubbel als ze nog warm zijn. Vul ze met de kool-wortelsalade en de warme pulled pork. Druppel er de knoflooksaus over en werk de taco's af met de peterselie. Serveer ze meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pitaco's met koolsla en snelle pulled pork

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!