Recept

Bladerdeegcupjes met mascarpone en garnaaltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijk bladerdeeghapje met garnalen en mascarpone.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snij kleine rondjes van het bladerdeeg. De diameter moet ongeveer het dubbele zijn van die van de cupcakevormpjes. Vet de cupcakevormpjes in en duw de bladerdeegrondjes in de vormpjes. Leg er bakpapier en bakbonen op en bak ze 10 minuten in de oven. Verwijder het bakpapier en de bakbonen en bak nog 5 à 8 minuten in de oven.

  2. 2

    Haal de bladerdeegkuipjes uit de vormpjes en laat ze afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Klop de mascarpone op met peper en zout. Hak de helft van de dille fijn en meng 1 eetlepel onder de mascarpone. Doe de mascarpone in een spuitzak en spuit hem in de bladerdeegkuipjes. Beleg met de garnalen en de foreleitjes en werk af met de rest van de dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bladerdeegcupjes met mascarpone en garnaaltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!