Recept

Spaghetti met saus van geroosterde pompoen en knolselder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een saus op basis van melk in plaats van room en veel groenten hou je deze pasta lekker licht.

bereiding
  1. 1

    Snij de pompoen in gelijke stukken. Verwijder de pitten, maar laat er de schil aan. Schil de knolselder en snij hem in gelijke stukken. Pel en plet de knoflook. Pel de ui en snij 'm in grove stukken.

  2. 2

    Leg de groenten in een met bakpapier beklede ovenschaal. Snij het kippenbillenvlees in gelijke stukken en leg het bij de groenten. Meng er de olijfolie onder, kruid met peper en zout en leg er de takjes tijm bij. Bak de groenten en de kip 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Kook de pasta al dente in lichtgezouten water. Haal de ovenschaal uit de oven en schep er de groenten uit. Mix de groenten glad met de melk en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Verdeel de pasta samen met de saus en de stukjes kip over de borden. Werk af met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti met saus van geroosterde pompoen en knolselder

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!