Recept

Jachtschotel met kippengehakt en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Het kippengehakt maakt deze ovenschotel minder zwaar. Breng het gehakt goed op smaak!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de pastinaken. Snij ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water. Laat uitlekken en pureer met een klontje boter en de melk. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot en fruit aan in wat boter. Voeg het gehakt in delen toe en bak rul. Kruid met flink wat peper en een beetje zout.

  3. 3

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Roerbak kort in wat boter of olijfolie, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit de ovengrill en vet een ovenschotel in. Lepel het gehakt erin. Verdeel er de spinazie over en leg daarop een laag puree. Maak met een lepel golfjes in de puree en verdeel er nog enkele vlokjes boter over. Zet 5 minuten onder de grill of tot de puree begint te kleuren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Jachtschotel met kippengehakt en spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!