Recept

Kippenboutjes met een pittige kruidensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Eet dit hapje lekker relaxed uit het vuistje!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng cayennepeper met kerriepoeder, komijnpoeder, kurkuma en bloem. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Bestrooi de kippenboutjes met het mengsel, besprenkel met olijfolie en schep om tot alle boutjes goed gekruid zijn. Bak ze krokant in de oven. Draai regelmatig om.

  3. 3

    Meng de mayonaise met de harissa en de gehakte kruiden.

  4. 4

    Serveer de kippenboutjes met de pikante mayonaise en geef er eventueel nog wat partjes citroen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenboutjes met een pittige kruidensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!