Recept

Soepje met scampi's, groene asperges en sojascheuten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere scampisoep

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 6 minuten bijna hard. Pel en halveer ze. Zet een pot op het vuur met de bouillon en de misopasta en breng aan de kook.

  2. 2

    Breek de uiteinden van de asperges en snij de maïs overlangs in de helft. Snij de champignons in kleinere stukken. Pel de scampi’s, maak ze schoon en gaar ze 5 minuten in de bouillon. Voeg na 2 minuten de groene asperges, de maïs en de paddenstoelen toe en laat nog even meekoken.

  3. 3

    Breng water aan de kook en gaar er de rijstnoedels in zoals aangegeven op de verpakking. Spoel ze onder koud water en zet opzij.

  4. 4

    Haal de soep van het vuur en voeg de sojascheuten en de noedels toe. Verdeel de soep over verschillende kommen. Werk af met een half eitje, gesnipperde lente-ui en koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Soepje met scampi's, groene asperges en sojascheuten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!