Recept

Prei met cashewnoten en tofu uit de wok


  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk vegetarisch gerecht dat je binnen 30 minuten op tafel zet. 

bereiding
  1. 1

    Snij de tofoe in blokjes. Vermeng ze met 2 el limoensap, 2 el hoisinsaus en 2 el sojasaus en laat afgedekt marineren in de koelkast.

  2. 2

    Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Spoel de prei en snij in ringen. Pel de knoflook, schil de gember en hak fijn.


  3. 3

    Neem de tofoe uit de marinade en bak hem aan alle kanten bruin in een hete wok met olie. Haal uit de wok en laat de knoflook met de gember lichtjes kleuren. Voeg de champignons toe en laat 2 à 3 minuten braden. Vul dan aan met de prei en laat 2 à 3 minuten bakken, roer hierbij voortdurend. Doe de cashews erbij. Meng er de tofoe met een beetje marinade doorheen en breng op smaak met limoensap, sojasaus en peper. Serveer er eventueel rijst bij.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Prei met cashewnoten en tofu uit de wok


Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!