Recept

Geglazuurde koteletjes met notenslaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke maaltijd die je binnen 25 minuten op tafel tovert.

bereiding
  1. 1

    Maak het glazuur. Klop de mosterd, azijn, knoflook en honing los. Bestrijk er de koteletjes rijkelijk mee. Laat 10 minuten rusten. 

  2. 2

    Spoel de peer en de rucola. Snij de peer in flinterdunne plakjes. Meng de rucola met de peer, verbrokkelde blauwe kaas en gehakte hazelnoten en hussel goed door elkaar. 

  3. 3

    Bak de koteletjes aan beide kanten goudbruin in de grillpan. 

  4. 4

    Klop voor de dressing de mosterd los met de honing, de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. 

  5. 5

    Serveer de koteletjes met het slaatje en de dressing.
    Tip: Lekker met gebakken rijst.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geglazuurde koteletjes met notenslaatje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!