Recept

Bruschetta met zalmsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een snel en simpel hapje.

bereiding
  1. 1

    Zet de oven op grillstand en verwarm voor. Bak de zalm in hete olijfolie aan beide kanten. Hak de dille fijn, mar hou een paar takjes apart voor de afwerking. Hak ook de augurkjes fijn. Snipper de sjalot. Laat de zalm afkoelen in de koelkast.

  2. 2

    Maak de vis los met een vork. Meng er de augurkjes, dille, sjalot en zure room door. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Snij het brood in plakken en rooster ze. Snij de rode ui in ringen. Besmeer het brood met de zalmsalade en werk af met rode ui. Serveer met een groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bruschetta met zalmsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!