Recept

Panzanella met ciabatta, tomaten en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Scheur de ciabatta in kleine stukken en doe ze in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster ze goudbruin en krokant, en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Maak alle groenten schoon. Blancheer de prinsessenboontjes kort en laat schrikken onder koud water. Snij de lente-uien in ringetjes. Schil de komkommer en snij in staafjes. Spoel de kerstomaten, verwijder het kroontje en halveer ze.

  3. 3

    Hak de rozemarijn en de tijm grof. Meng met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Meng alle groenten met de broodcroutons. Laat de ansjovis uitlekken en hussel samen met de kappertjes door de salade.

  5. 5

    Scheur de mozzarella in stukjes en doe ze, samen met de kruidendressing, bij de salade. Werk af met peterselie en basilicum. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Panzanella met ciabatta, tomaten en mozzarella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!