Recept

Quinoa-venkelsalade met gegrilde pladijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Bak de venkel even aan in wat olijfolie, breng op smaak met suiker, appelazijn, peper en zout en laat op een zacht vuurtje verder garen onder een deksel. Voeg de laatste 2 minuten de erwtjes en een beetje water toe en laat mee garen.

  2. 2

    Gril ondertussen de pladijs en kook de quinoa gaar in licht gezouten water. Giet af en spoel daarna onder koud water. Schep de quinoa onder de venkel en druppel er nog een beetje olijfolie over. Breng op smaak met jalapeño, munt, gember, limoen, peper en zout. Werk af met granaatappelpitjes en serveer bij een stukje gegrilde pladijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quinoa-venkelsalade met gegrilde pladijs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!