Recept

Schelvishaasje met krokant korstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis met een kaaskorstje: bestaat er nog iets lekkerders?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Wrijf de stukken vis in met peper, zout en olijfolie en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.

  2. 2

    Meng het paneermeel met de geraspte mozzarella, de zure room en gehakte bladpeterselie. Kruid dit mengsel royaal met peper van molen en met zout.

  3. 3

    Bestrijk elk stuk schelvis met een laagje zureroomspread en bak de vis 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met waterkers, gekookte aardappelen en gesmolten boter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schelvishaasje met krokant korstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!