Recept

Raapjesstoemp met pepersteak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de raapjes. Snij ze in blokjes. Kook ze samen gaar in de groentebouillon.

  2. 2

    Giet de groenten af en vang het kookvocht op.

  3. 3

    Plet raapjes en aardappelen met de pureestamper en doe er een kopje warme bouillon bij. Voeg het ei toe en schep om. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Kruid de steaks met zout en flink wat van de pepermix. Bak ze in boter en/of olijfolie, 1 tot 3 minuten aan elke kant al naargelang het vlees rosé of doorbakken moet zijn. Strooi de peterselie op het vlees en laat 1 minuut rusten onder aluminiumfolie.

  5. 5

    Blus de braadpan van het vlees met een kopje groentebouillon. Laat 2 minuten inkoken. Roer, van het vuur af, de verse kaas door de saus. Kruid eventueel bij met zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Raapjesstoemp met pepersteak

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!