Recept

Tacoschnitzels met roerbakspinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kruid het vlees met cayennepeper en zout. Verkruimel de tacochips. Klop de eieren los.

  2. 2

    Wentel de kalfslapjes achtereenvolgens in de bloem, de eieren en de tacokruimels. Druk goed aan. Zet 10 minuten koel weg.

  3. 3

    Spoel de spinazie. Pel en snipper de sjalot. Verhit 1 el olijfolie en fruit ze glazig. Voeg de spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot hij geslonken is. Laat het vocht zo goed als volledig verdampen.

  4. 4

    Overgiet met de bouillon. Halveer de limoen, pers 1 helft uit en breng de spinazie op smaak met het sap, nootmuskaat, peper en zout. Hou warm op een zacht vuur.

  5. 5

    Verhit 2 el olijfolie in een bakpan en bak de schnitzels 3 minuten aan elke kant.

  6. 6

    Verdeel het vlees en de groente over de borden. Leg er een stukje limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tacoschnitzels met roerbakspinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!