Tacoschnitzels met roerbakspinazie
bereiding
-
1
Kruid het vlees met cayennepeper en zout. Verkruimel de tacochips. Klop de eieren los.
-
2
Wentel de kalfslapjes achtereenvolgens in de bloem, de eieren en de tacokruimels. Druk goed aan. Zet 10 minuten koel weg.
-
3
Spoel de spinazie. Pel en snipper de sjalot. Verhit 1 el olijfolie en fruit ze glazig. Voeg de spinazie toe en roerbak op hoog vuur tot hij geslonken is. Laat het vocht zo goed als volledig verdampen.
-
4
Overgiet met de bouillon. Halveer de limoen, pers 1 helft uit en breng de spinazie op smaak met het sap, nootmuskaat, peper en zout. Hou warm op een zacht vuur.
-
5
Verhit 2 el olijfolie in een bakpan en bak de schnitzels 3 minuten aan elke kant.
-
6
Verdeel het vlees en de groente over de borden. Leg er een stukje limoen bij.