Recept

Rösti met zalm en munt-aioli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aardappelkoekjes om van te smullen

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en rasp ze grof. Druk er goed het vocht uit (eventueel met een keukenhanddoek).

  2. 2

    Pel en snipper de uien. Meng ze met de geraspte aardappelen. Kruid met peper, zout en een vleugje nootmuskaat.

  3. 3

    Pel en snipper de knoflook. Meng de knoflook met de eidooiers en 2 kl mosterd. Voeg er al roerend zoveel olie aan toe als nodig is voor een mooie binding. Breng de aioli op smaak met citroensap en munt.

  4. 4

    Verwarm olijfolie in een pan en schep er kleine porties aardappel in. Druk ze plat tot een koekje. Bak ze gaar en goudbruin.

  5. 5

    Kruid de zalmfilets aan beide kanten met peper en zout en bestrijk ze met 2 kl mosterd. Bak ze in wat boter of olijfolie. Serveer met de rösti en de aioli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rösti met zalm en munt-aioli

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!