Recept

Knapperige scampi's met chilisaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hapje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de knoflook. Snij de pepertjes open, verwijder de zaadlijst, snij ze in stukjes. Doe de pepertjes en de knoflook in de keukenmachine en hak fijn.

  2. 2

    Breng het water aan de kook met de peper-knoflookmix, de azijn, de suiker en het zout. Laat 3 minuten doorkoken. Bind met wat maïszetmeel en laat afkoelen.

  3. 3

    Klop het ei los. Meng de panko met het paprikapoeder. Wentel de scampi’s eerst door ei en dan door panko. Bak ze in kleine porties in de olie.

  4. 4

    Serveer de scampi’s met de chilisaus en plakjes limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Knapperige scampi's met chilisaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!