Recept

Chocolade-millefeuille met frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.

  2. 2

    Leg een groot vel bakpapier op een ondiepe (bak)plaat en bestrijk het lichtjes met vetstof (maïsolie of gesmolten boter). Strijk de gesmolten chocolade dun uit op het bakpapier. Laat 15 minuten opstijven in de koelkast.

  3. 3

    Steek met een uitsteekvormpje rondjes uit de chocolade. Maak ze voorzichtig los van het bakpapier. Leg ze weer op de bakplaat en laat ze nog minstens 15 minuten opstijven.

  4. 4

    Klop de mascarpone op met de suiker. Meng met de helft van de frambozen.

  5. 5

    Bestrijk de chocolaatjes met een beetje mascarponecrème en maak stapeltjes van drie chocolaatjes met helemaal bovenop ook nog een lepeltje frambozenkaas.

  6. 6

    Werk af met de rest van de frambozen en een blaadje verse munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-millefeuille met frambozen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!