Recept

Butterscotchfondue met brownies

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zoete afsluiter

bereiding

    Voor de butterscotch

  1. 1

    Laat de bruine suiker en de griessuiker met de golden syrup en 30 g boter 5 minuten inkoken. Zet de pan van het vuur en voeg de slagroom toe. Meng goed en laat enkele uren afkoelen in de koelkast.

  2. Voor de brownies

  3. 2

    Maak de brownies. Laat de chocolade met de suiker en 170 g boter smelten in een pan. Meng de bloem met het bakpoeder, zout en de eieren. Roer het, met een beetje vanille-extract, door het afgekoelde chocolademengsel.

  4. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een lage, rechthoekige bakvorm in.

  5. 4

    Giet het beslag in de vorm en bak 15 minuten in de oven, tot een cocktailprikker er droog
    uitkomt als je erin prikt. Laat afkoelen.

  6. 5

    Snij de brownies in kleine vierkantjes en de aardbeien in partjes. Serveer met de koude
    butterscotchfondue als dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Butterscotchfondue met brownies

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!