Meest recente artikelen

Natalies Sana-proof weekmenu met gerechten à la Sandra Bekkari

Lekker én gezond

Natalies Sana-proof weekmenu met gerechten à la Sandra Bekkari Artikel

Deze maand gaat Libelle Lekker-chef Natalie voor een snel, licht én Sana-proof weekmenu. Ze kookt een hele week lekkere gezonde gerechtjes à la Sandra Bekkari, waarvan ook de rest van het gezin zal smullen.

Verse kruiden vind Natalie erg belangrijk, ze maken de gerechtjes uit haar Sana-proof weekmenu nog smakelijker.

Natalie: "Met verse kruiden breng je elk gerecht op smaak. In mijn kruidentuin vind je de standaard kruiden zoals tijm, rozemarijn, bieslook, munt en salie. Maar ik probeer elk jaar wel iets nieuws te planten. Vorig jaar waren dat bonenkruid en olijvenkruid. Twee frisse kruiden die perfect passen in Zuiderse bereidingen."

Ontdek hier meer snelle weekmenu's van Natalie.

3x sneller klaar

Met deze tips staan Natalies gerechten à la Sandra Bekkari nog sneller op tafel.

  • De auberginerolletjes kun je perfect de dag op voorhand maken. Dan hoef je de aubergines de dag zelf enkel nog te gratineren in de oven. Intussen kook je de pasta… en je zit zo aan tafel!
  • Natuurlijk kun je zelf broccoli- en bloemkoolrijst malen in de blender. Maar je kunt ze ook kant-en-klaar kopen in de supermarkt.
  • Je spot tegenwoordig veel lekkere kant-en-klare hummus en andere dips in de supermarkt. Lekker als dipsausje bij de kippenburger, 's middags op de boterham of bij de apero, natuurlijk.

Het Sana-proof weekmenu van Natalie

Wil je de recepten uit het Sana-proof weekmenu bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Maandag: geroosterde lentegroenten en halloumi van de bakplaat met frisse kruidendip

Dinsdag: omelet met scampispiesje en bloemkoolrijst

Woensdag: broccoli-kippenburgers met groene taboulé

Donderdag: auberginerolletjes met volkorenpasta en ratatouille

Vrijdag: zoeteaardappelpuree met zalm, pittig gewokte groenten en pindadip

Zaterdag: gegrilde citroenkip met ovengegratineerde asperges en dragonolie

Zondag: Italiaans visstoofpotje met venkel, courgette, kerstomaatjes en pangrattato

Dessert: upside down rabarbercake

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Natalie Peeters

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen