Recept

Quiche met broccoli en zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Makkelijk te maken en zo lekker. Heb je de broccoli liever zacht dan beetgaar, blancheer 'm dan een minuutje of drie, maar laat 'm goed uitlekken voor je 'm in op de bodem legt.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verdeel de broccoli in roosjes. Laat de zalm uitlekken. Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. 2

    Klop de eieren luchtig met de room en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg, leg er bakpapier op,en daarop gedroogde bonen of bakknikkers. 

  4. 4

    Bak de taartbodem 10 minuten in de oven.

  5. 5

    Haal uit de oven en verdeel de broccoliroosjes en de zalm over de taart. Giet er het eimengsel op en strooi er de gemalen kaas over.

  6. 6

    Verhoog de oventemperatuur naar 180°C en bak 30 minuten. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!